sunnuntai 12. toukokuuta 2013

TÄYSIN LAITON TUPATARKASTUS VOL#1Perjantaina oli aika juhlistaa Kultabassokerhon 6- vuotista taivalta. Meillä on aina ollut omat epäilyksemme siitä, mistä kundit puhuvat keskenään keikkalavojen takahuoneissa. Hustlasimme itsemme sisään KBK:n synttäreille tanssiravintola Circukseen ja onnistuimme luikertelemaan aina takahuoneeseen saakka.


Heineken -pullojen seasta bongasimme useita hyväntuulisia, tuttuja kasvoja, joita tullaan näkemään kesällä myös Hustlessa. Takahuoneen nahkasohvia kuluttamasta löytyi KBK:n juhlakalujen lisäksi mm. Ruger Hauer, Solonen, Kosola, Särre, Asa sekä Memmy Posse. Järkytys oli suuri, kun vastoin ennakko-odotuksiamme bäkkärillä ei prassailtukaan naisseikkailuilla ja edustimme mestan ainoaa hameväkeä.


Mitä tapahtuikaan, kun salakavalasti yllätimme piilokameroinemme KBK:n  juhlakansan viihdyttäjät? Havaittavissa oli hulvatonta huumoria, ja ajoittain keskusteluista kehkeytyikin perin syvällisiä. 


Kaiken kaikkeaan ilta oli succé ja saimme kaivettua esiin erityisen huvittavaa materiaalia teille lukijoille. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä J-P:llä ja DJ Sir Jakella on tiedossa festareidemme KBK Freestyle Showcasen varalle! Varmasti yhtä taakia meininkiä, kuin toissayönä.

Tämä olkoon täysin laiton tupatarkastus VOL#1 By: Nina ja Emmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti