lauantai 29. kesäkuuta 2013

HUSTLEN KEITTIÖSSÄ: STREET GASTRO

Kärryn ympärillä käy kuhina, kun Street Gastron pojat Pasi, Jouni ja Pertti ovat työntouhussa. Kundien hyvin organisoidusta meiningistä paistaa kokemus. Kyseltyäni kolmikon taustasta selviää, että sitä heiltä kaikilta kyllä löytyy. "Chez Dominique, Sundmans, Pure Bistro... You name it" Vastaa Pasi kysymykseeni, missä keittiöissä jäbät ovat työskennelleet ennen omaa juttuaan.
Yhdeksällä eurolla syö itsensä kylläiseksi. Tätä lausetta harvoin kuulee Suomessa ilman vatsanpuruja.

"Kuten täällä Basslinessa, Hustlessa tulemme tarjoamaan varmasti myös kolmea erilaista vaihtoehtoa. Possu on pitkään yön yli haudutettua lapaa. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja suosimme kotimaista. Tietysti. Leivät leivotaan oman reseptimme mukaan" Kertoo Pasi.

"Hustlessa tulemme tarjoamaan varmasti myös kolmea erilaista vaihtoehtoa. Possu on pitkään yön yli haudutettua lapaa. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja suosimme kotimaista. Tietysti."
Sitten seuraa odottamani kysymys: "Mikäs näistä kolmesta maistuisi sulle Emmi?" Päätän menettää Street Gastro neitsyyteni pitkään haudutetun possun kanssa. Minulle ojennetaan messevän kokoinen paketti, mistä löytyy tuoreita kasviksia herkullisen soosin kanssa - ja sitten sitä hempeän pehmoista possua. Leipä tosiaan on tuoretta ja possuakin pehmeämpää. Sopivankokoisen annoksen kruunaa tuore korianteri. Olen myyty.

"Minulle ojennetaan messevän kokoinen paketti, mistä löytyy tuoreita kasviksia herkullisen soosin kanssa - ja sitten sitä hempeän pehmoista possua."

Kundit siirtyvät huhujen mukaan Saksasta tuodun vaununsa kanssa tulevan yön aikana Koffaria vastapäätä sijaitsevalle Hietsun torille, missä he jatkavat nälkäisten herkkusuiden ruokitsemista huomenna sunnuntaina järjestettävällä blogikirpparilla. 

Kun sille päälle sattuu, Suomalaisesta mieskomeudesta ja superhyvästä murkinasta pääsee naatiskelemaan kundien toimipisteessä Sofiankadulla, Tuomiokirkon välittömässä läheisyydessä.

Ihan jännittää, keksivätkö pojat jotain spesiaalia Hustle HKI:tä varten. Miltäköhän maistuisi Hustle HKI- sandwich? ;)
Jos Street Gastrolle perustettaisiin faniklubi, tämä kaveri olisi lisäkseni yksi suurimmista faneista.

xx Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti