maanantai 24. kesäkuuta 2013

MITÄ HUSTLESSA SYÖDÄÄN?


Puhuttaessa musiikkifestareista ja ruuasta samassa lauseessa, mulle tulee väkisinkin mieleen ne savuavat pannut, joiden sisältö  pistää vatsan laulamaan hoosiannaa. Sitten tietysti perinteiset suomalaiset jauhomakkarat. Ja oikeastaan kaikki mahdollinen, mikä ei nykyisessä muodossaan ole nähnyt koskaan päivänvaloa.



Rita La Chispa, olet vastuussa Hustle HKI- festareiden ruokatarjonnasta- ja käsittääkseni ravintolatarjonnasta ylipäätään. Minkäslaista settiä on luvassa?


Rita: ”Kun Mikon (Pyhimys) kanssa puhuttiin keväällä ravintolahommista, molemmat meistä oli sitä mieltä, ettei haluttais mitään perus stereotypia-festarisafkaa, ei mitään ihan nakkikojumeininkiä. Pyrittiin suunnittelemaan ravintolakokonaisuus niin, ettei oo liikaa rafloja, mahdollisimman iisiä ruokaa ja että tarjonta olis mahdollisimman monipuolista.”


Miten saitte ravintolat mukaan?


Rita: ”Osa halus tulla meille, otti meihin yhteyttä ja osalta kysyttiin. Haluttiin tukea pienyrittäjiä.”


Tuleeko ravintoloita vielä lisää?


Rita: Luultavasti se tähän jää, jotta kaikki  yhteistyökumppanit hyötyvät tasapuolisesti.


Eli mikä on nyt kokoonpano?


Rita: Meille tulee ihanaa raakamakkaraa eräältä Jari-nimiseltä henkilöltä, Fafas lähtee mukaan herkullisilla falafeleillään, Street Gastron Pasi tulee mestoille tekemään taikojaan. Lisäksi mukana ovat Adams ja Lämpö.”


 Iso-Roballa sijaitseva Fafas "tarjoaa parasta falafelia mitä Suomessa saa. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita, meheviä ja maukkaita ja annokset riittävän suuria." Tämä täytyy käydä varmistamassa paikanpäällä ennen festareita.

Hustle HKI- blogin kirjoittajana koen velvollisuudekseni käydä varmistamassa näiden mainitsemiesi ravintoloiden laadun, ymmärrätänethän?



Rita: heh heh, sano pojille terveisiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti