perjantai 5. heinäkuuta 2013

HUSTLEN KEITTIÖSSÄ: FAFA'S"Fafa's tarjoaa parasta falafelia mitä Suomessa saa. Falafel-pyörykät ovat kertakaikkisen erinomaisia, hummus mahtavaa ja muut täytteet viimeistelevät harmonisen kokonaisuuden. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita, meheviä ja maukkaita ja annokset riittävän suuria.Jos etsit maukasta ja tuoretta ruokaa mukavalla palvelulla ja hyvällä hinta-laatusuhteella, olet lämpimästi tervetullut Helsinkiin, Fafa's ravintolaan." 


Lähde: fafas.fi


Päätin tehdä yllätysvierailun Fafa's:in Iso-Roban toimipisteeseen taktisesti keskiviikkoiltapäivänä välttyäkseni ruuhkalta. Vastoin odotuksiani jonoa oli kadulle asti tyytyväisennäköisten asiakkaiden ruokaillessa ulkona ja sisällä. 


Päädyin höpöttämään Fafa'sin Idan kanssa puhelimitse, jotten häiritsisi työn touhussa olevia duunareita. 
"Erikoiset makuyhdistelmät, se on se meidän juttu" Ida toteaa. "Hustleen olemme laatineet kustomoidun ruokalistan, mikä tulee olemaan hieman pelkistetympi kuin se mitä näet ravintoloidemme listoilla". Tilaan Idan henkilökohtaista lempparia, Feta-munakoiso pitaa, mikä sisältää taivaallisen Fetamössön lisäksi Tzatzikia, oliivitahnaa, kasviksia kuten munakoisoa (ylläri), ja peräti neljä omien sanojensa mukaan Suomen parasta falafelia. Koskemattoman annoksen päälle on ripoteltu tuoretta persiljaa. Voilá!


Kiitos seisoo saadessani pitan käteen odotettuani kiltisti 20 minuuttia vuoroani. Odotus tehtiin minulle erittäin helpoksi, sillä ilokseni sain huomata että Fafa's myy orgaanista Edel Flower- mehujuomaa- vieläpä jääkylmää sellaista. 


Falafelit todellakin ovat parhaita mitä olen Suomessa syönyt ja myöskin vetävät vertoja Arabi-Emiraateissa nauttimilleni maukkaille falafeleille, mikä vahvistaa niiden katu-uskottavuutta silmissäni. 


Fafa's ravintoloita on tällä hetkellä kolme: Iso-Roballa, Kampissa Pohjoisella Rautatienkadulla ja Kalliossa Vilhonvuorenkadulla. Tarkemmat infot löydät osoitteesta Fafas.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti