tiistai 9. heinäkuuta 2013

On The Street -lavan anti

Hustle HKI laajenee entisestään, kun Suvilahteen nousee päälavan ja KBK Stagen lisäksi myös On The Street -niminen esiintymistila!

Lavalle on poimittu hyvin laajalta skaalalta mielenkiintoisia kotimaisen rytmimusiikin tulokkaita. Osa on tehnyt musiikkia pidempään, osa on kuplinut pinnan alla vasta kuukausia. Ohjelmaa pusketaan yhteistyössä On The Street Entertainmentin kanssa. Gert Kaasikin pulju on tullut jo monen vuoden ajalta tunnetuksi laadukkaista räppiklubeista ja -tapahtumista pääkaupunkiseudun alueella.

Siinä missä voit bongata Hustle HKIn päälavalta ajankohtaisia ulkomaisia tähtiä ja KBK Stagelta erikoiskokoonpanoilla esiintyviä kotimaisia kärkiartisteja, On The Street -lava poikkeaa näistä ilmeensä puolesta radikaalisti. Konsepti sijoitetaan teollisuushalli Tiivistämön uumeniin.Esiintyjistä muutama sananen. Lavan ottaa itseoikeutetusti haltuun Monsp Recordsin kautta erinomaisen esikoislevyn julkaissut KUBE, joka lukeutuu ehdottomasti vuoden kovimpien debytanttien joukkoon. Yhteiskeikalla nähdään myös On The Street Entertainmentin oma MÄKKI!

3rd Rail Musicille levyttävät JEIJJO & NUPI ovat nostaneet perinteikkään Olarin alueen räppimeiningit takaisin sille tasolle, mille ne kuuluukin. Harvan levyllä vierailee sellaisia legendoja kuin Raimo, BJD tai Tuomio & Kone! Tänä vuonna debyyttialbuminsa "Arki on myrkkyy" julkaissut KOSTAJA sekä loistava "Mikä on pläkki" -levystään tunnettu KÄSIPUOLI esiintyvät yhteiskeikalla.Yellowmicillekin levyttäneet pidemmän linjan tekijät HEINIS sekä MATINPOIKA ovat genren aliarvostetuimpia tekijöitä, jotka ovat antaneet musiikin puhua puolestaan turhan haippaamisen sijaan. Heinis on julkaissut jo useita pitkäsoittoja tehden yhteistyötä erityisesti Heikki Kuulan kanssa, kun taas Matinpoika tunnetaan Junon kanssa tehdyistä stygeistä sekä räppäämisen lisäksi myös runopiireistä.

MERCEDES BENTSO opettaa monille miespuolisille kollegoilleenkin miten syljetään nokkelia riimejä asenteella. OUKKIDOUPPI on suomiräpin positiivisin kokoonpano ja on hienoa saada äijät levittämään rakkauden ilosanomaa myös Hustleen! Lyhyessä ajassa kovaan suosioon noussut SAIRAS  saapuu paikalle OD KOKEMUKSEN ja SLS:n kanssa.

Tuoreita nimiä edustavat myös T.A.N. -kaksikko, GHETTONEN vs. NURMINEN, BASSSOCIETYN porukka sekä HELSINKI FREEDOM RECORDS / 15 MINUTES MOVEMENT SHOWCASE. TYKOPAATTI isännöi RAPAOKEA ja On The Street dj't soittaa levyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti